Anjo
Ik kom graag naar jouw praktijk. Telkens kom ik er vandaan met nieuwe bruikbare tips en adviezen. Niet alleen met betrekking tot mijn (over)gewicht, maar ook over wat de overgang, stress, de gevolgen van Corona en een stevige antibioticakuur met je lichaam en geest kunnen doen. Ik ben erg blij met en zeer tevreden over al jouw professionele adviezen. Ik kan daar echt wat mee. Ook als ik het even niet meer zie zitten kom ik tóch met een positief gevoel bij jou vandaan. Voor iedereen met overgewicht en daarmee samenhangende en/of aanverwante problemen en vragen een absolute aanrader.


Marieke
Ik ben nu zo’n ruim 20 jaar bezig met afvallen. Dit is een paar keer gelukt, maar ik heb het er nooit goed af kunnen houden. De reden dat ik bij Carin terecht kwam is omdat ik op een punt in mijn leven ben dat ik niet meer wil diëten, maar mijn levensstijl aan wil passen.

Toen ik Carin belde met mijn hulpvraag voelde ik me ook meteen begrepen. Dit is nu ongeveer 8 maanden geleden en vooral mentaal zie ik al grote veranderingen in mijn denkwijze en leefstijl. Daarnaast zijn er natuurlijk ook al kilo’s af. Ik vind het prettig dat Carin een etentje of verjaardag niet als een groot obstakel ziet, maar ook niet als een reden om een flink te gaan eten. Het hoort gewoon bij het leven.

Ze benadert mij op een positieve manier, ook op de momenten dat ik zelf niet tevreden ben en ik merk dat dit voor mij motiverend werkt. Ik zou Carin aanraden aan mensen die gewoon gezonder en daardoor fijner willen leven.


Anoniem
Via een kennis hoorde ik van het bestaan van de praktijk van Carin Winters. Na jarenlang gestoeid te hebben met mijn gewicht besloot ik een laatste poging te wagen bij Carin.

Ik ben zeer tevreden over haar begeleiding en adviezen. Naast het spreken over voeding geeft Carin ook advies over wat hormonen en andere processen in je lichaam kunnen betekenen in je proces van afvallen. Dit geeft mij inzicht waarom ik niet of nauwelijks afviel en nu wel.

Carin stelde een voedingsschema op dat bij mij paste en waar ik gelukkig van word. Ik hoef geen ingewikkelde dingen te eten. Ik eet lekker en voedzaam. Tevreden met een pond in 2 weken omdat ik nu ook weet dat dit prima is. Ik heb een manier heb gevonden waarbij ik langzaam afval. Daarbij ontwikkel ik een eetwijze die ik vol kan houden en waarbij ik t.z.t. op gewicht blijf!


Rian
Bedankt voor het fijne en verhelderende consult. Je praktische tips en informatie bieden me perspectief en geven vertrouwen.


Ria
Ik ben blij met jouw betrokkenheid, je luisterend oor, je zoekt vragen uit die er zijn en je helpt me ontdekken wat er speelt.