Gerard
Ik zat al jaren aan tegen het predikaat “diabetespatiënt”, was een grensgeval. Toen ik dan toch die grens over ging, kreeg ik van mijn diabetesverpleegkundige een drietal namen van diëtisten in Bemmel. Op hun internetsites heb ik nadere informatie gevonden en kon ik een vergelijking maken. Ik heb toen gekozen voor Diëtistenpraktijk Lingewaard, Carin Winters, waarvan ik dacht dat die het dichtst bij mijn “way of life” in de buurt kwam: met behoud van mijn Bourgondische inslag toch trachten vooral gezonder te eten zonder al teveel plezier in ’t leven te verliezen.

Nou, dat is aardig gelukt, na enkele maanden de voorgestelde aanpak van mevrouw Winters te hebben gevolgd, was mijn gewicht verminderd en mijn “suikerspiegel” aanmerkelijk gedaald. De andere manier van eten en de andere regelmaat heeft succes en is gemakkelijk vol te houden. Mevrouw Winters voelt heel goed aan wat voor mijn persoontje haalbaar is, kan zich prima inleven, geeft heel duidelijke uitleg en komt met frisse ideeën voor vaak kleine maar effectieve recepten en/of aanpassingen aan mijn eetgewoonten.

Kortom, tot nu toe een succesverhaal en wat ook belangrijk is, goed vol te houden!


Anjo
Ik kom graag naar jouw praktijk. Telkens kom ik er vandaan met nieuwe bruikbare tips en adviezen. Niet alleen met betrekking tot mijn (over)gewicht, maar ook over wat de overgang, stress, de gevolgen van Corona en een stevige antibioticakuur met je lichaam en geest kunnen doen. Ik ben erg blij met en zeer tevreden over al jouw professionele adviezen. Ik kan daar echt wat mee. Ook als ik het even niet meer zie zitten kom ik tóch met een positief gevoel bij jou vandaan. Voor iedereen met overgewicht en daarmee samenhangende en/of aanverwante problemen en vragen een absolute aanrader.


Marieke
Ik ben nu zo’n ruim 20 jaar bezig met afvallen. Dit is een paar keer gelukt, maar ik heb het er nooit goed af kunnen houden. De reden dat ik bij Carin terecht kwam is omdat ik op een punt in mijn leven ben dat ik niet meer wil diëten, maar mijn levensstijl aan wil passen.

Toen ik Carin belde met mijn hulpvraag voelde ik me ook meteen begrepen. Dit is nu ongeveer 8 maanden geleden en vooral mentaal zie ik al grote veranderingen in mijn denkwijze en leefstijl. Daarnaast zijn er natuurlijk ook al kilo’s af. Ik vind het prettig dat Carin een etentje of verjaardag niet als een groot obstakel ziet, maar ook niet als een reden om een flink te gaan eten. Het hoort gewoon bij het leven.

Ze benadert mij op een positieve manier, ook op de momenten dat ik zelf niet tevreden ben en ik merk dat dit voor mij motiverend werkt. Ik zou Carin aanraden aan mensen die gewoon gezonder en daardoor fijner willen leven.


Anoniem
Via een kennis hoorde ik van het bestaan van de praktijk van Carin Winters. Na jarenlang gestoeid te hebben met mijn gewicht besloot ik een laatste poging te wagen bij Carin.

Ik ben zeer tevreden over haar begeleiding en adviezen. Naast het spreken over voeding geeft Carin ook advies over wat hormonen en andere processen in je lichaam kunnen betekenen in je proces van afvallen. Dit geeft mij inzicht waarom ik niet of nauwelijks afviel en nu wel.

Carin stelde een voedingsschema op dat bij mij paste en waar ik gelukkig van word. Ik hoef geen ingewikkelde dingen te eten. Ik eet lekker en voedzaam. Tevreden met een pond in 2 weken omdat ik nu ook weet dat dit prima is. Ik heb een manier heb gevonden waarbij ik langzaam afval. Daarbij ontwikkel ik een eetwijze die ik vol kan houden en waarbij ik t.z.t. op gewicht blijf!


Rian
Bedankt voor het fijne en verhelderende consult. Je praktische tips en informatie bieden me perspectief en geven vertrouwen.


Ria
Ik ben blij met jouw betrokkenheid, je luisterend oor, je zoekt vragen uit die er zijn en je helpt me ontdekken wat er speelt.