Hartelijk welkom op de pagina voor verwijzers van Diëtistenpraktijk Lingewaard, de diëtistenpraktijk voor Bemmel en omstreken. Op deze pagina geef ik informatie specifiek voor u als arts.

Blijvend resultaat
Voor de gezondheid van uw patiënt is een blijvend resultaat van groot belang. Aandacht voor de motivatie is essentieel in het tot stand brengen van een structurele verandering in de voedings- en bewegingsgewoonten van uw patiënt. Ik ben gespecialiseerd in motivational interviewing. Deze methode helpt uw patiënt in het veranderingsproces en zorgt voor een extra steuntje in de rug op moeilijke momenten.

Tevens ben ik gecertificeerd NLP en ACT coach om cliënten beter te kunnen begeleiden bij het psychologische gedeelte. Door deze coachingsopleidingen merk ik dat ik cliënten beter kan ondersteunen om de adviezen daadwerkelijk in de praktijk te brengen.

Door diverse bijscholingen en post HBO studies is mijn kennis up-to-date. Zo heb ik me verder geschoold in ondervoeding, diabetes, koolhydraat beperking, sportvoeding, voeding en burn-out, emotie-eten en slaapapneu.

Gemak voor uw patiënt
De praktijk is 5 dagen per week geopend en in overleg is het mogelijk om een afspraak buiten kantooruren te plannen. Dat garandeert een snelle start van de behandeling en biedt uw patiënt de flexibiliteit om afspraken te plannen op het moment dat het hem of haar het beste schikt.

Indien de gezondheid of situatie van uw patiënt daar om vraagt, kunt u een huisbezoek aanvragen op de verwijsbrief. Ik kom dan graag bij uw patiënt thuis.

De praktijk is zelfstandig gevestigd en onafhankelijk.

Behandeling op maat
In overleg met uw patiënt zoek ik naar de optimale invulling van de beschikbare tijd. In de praktijk is een groot aantal variaties mogelijk in frequentie, tijdsduur en vorm van de consulten. Afhankelijk van de situatie kan worden gekozen voor bijvoorbeeld een groter aantal korte consulten of een kleiner aantal intensievere consulten desgewenst afgewisseld met tussentijds contact per telefoon of per e-mail.

Persoonlijk contact en snelle communicatie
Ik hecht veel waarde aan een snelle terugkoppeling aan u als verwijzer. Zo blijft u op de hoogte van de vorderingen van uw patiënt. Waar nodig zal ik persoonlijk contact met u opnemen voor overleg.

Voor doorverwijzingen kunt u gebruik maken van uw eigen formulier of van de speciale verwijsbrief van de praktijk. Deze verwijsbrief is direct te downloaden en indien gewenst zijn deze ook in blokvorm voor u beschikbaar. Zo heeft uw patiënt direct de juiste gegevens bij de hand om de eerste afspraak te maken.

Afspraak maken
Graag kom ik bij u langs om kennis te maken, te overleggen of om informatiemateriaal of verwijsbrieven te bezorgen. U kunt mij bereiken via telefoonnummer 0481 355800 of via e-mail op info@dietistenpraktijklingewaard.nl

Graag tot ziens,

Carin Winters
diëtist